Yhdistyksen aputoiminimi - Elävä Perinne - kuvaa lyhyesti yhdistyksen toiminta-ajatusta. Suomalaista kulttuuriperintöä pyritään vaalimaan tekemällä siitä kaikkina aikoina ajankohtaista, elävää ja kiintoisaa.

Yhdistys on perustettu vuonna 1984 ja sen tarkoituksena on virittää kiinnostusta rakennus- ja maisemansuojeluun sekä esinekulttuuriin Suomessa. Yhdistykseen voivat liittyä sekä yksityiset että yhteisöt. Henkilö- ja yhteisöjäseniä oli vuoden 2004 alussa noin neljäsataa ja jäsenmäärä on vahvassa kasvussa. Yhdistys toimii likeisessä vuorovaikutuksessa Suomen Kulttuuriperinnön Säätiöön.

Yhdistyksen hallinnosta huolehtii yhdistyksen johtokunta. Jäsenet saavat kolmesti vuodessa jäsenlehden - Muuriankkurin. Yhdistys järjestää jäsenilleen retkiä, työnäytöksiä, esitelmä-, luento- ja keskustelutilaisuuksia sekä talkoita.

Halutessanne lisätietoja toiminnastamme pyydämme ystävällisesti Teitä ottamaan yhteyttä yhdistyksen toimistoon puh: (09) 685 6082, telekopio (09) 6124 5868 tai sähköpostitse. toimisto@kulttuuriperinne.com

Liity jäseneksi.

Päivitetty
12.1.2005