Liity Suomen Kulttuuriperinnön Tuki ry:n jäseneksi

Lahjajäsenyys
Tukijäsenet

Tukiyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä sekä yksityishenkilöt että yhteisöt.
 
Henkilöjäsenet voivat olla joko vuosijäseniä tai ainaisjäseniä. Ainaisjäsenmaksun maksaminen vapauttaa jäsenen vuosijäsenmaksun maksamisvelvollisuudesta ja –vaivasta.
 
Vuosi- tai ainaisjäsen voi myös halutessaan ryhtyä yhdistyksen tukijäseneksi. Tukijäsenyys sopii erityisesti niille, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa, mutta eivät voi ottaa aktiivisesti osaa toimintaan. Tukijäsenyys tarkoittaa vuotuista tukijäsenmaksua. Tukijäsenyyden voi lopettaa milloin vain. Tukijäsenten nimet julkaistaan näillä sivuilla. Tukijäsen voi kieltää nimensä julkaisemisen.
 
Jäsenmaksut vuonna 2011: 

Vuosijäsen 25 €
Perhe- tai opiskelijajäsen 10 e
Tukijäsen 100 € (vuosimaksu) 
Ainaisjäsen 300 € (kertamaksu)
Yhteisöjäsen 200 € (vuosimaksu)

Voit liittyä jäseneksi lähettämällä liittymispyynnön osoitteeseen  yhdistys@kulttuuriperinto.fi. Laita viestiin osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Voit myös kertoa, mikä erityisesti sai sinut lähtemään mukaan yhdistyksen toimintaan. Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille 800010-1819805 (Sampo).

www.nordea.fi
www.sampopankki.fi/
www.op.fi
www.alandsbanken.fi
www.handelsbanken.fi

Lahjajäsenyys 

Kutsu myös ystäväsi mukaan yhdistykseen! Voit tehdä sen esimerkiksi maksamalla läheisesi vuosi- tai ainaisjäsenmaksun yhdistyksen yllä mainitulle tilille ja antamalla hänelle todistukseksi lahjastasi lahjakirja, jonka pohjan voit ladata tästä.

Lopullinen jäsenyys edellyttää jäsenmaksun maksamisen lisäksi henkilön suostumusta, joka hänen tulee toimittaa osoitteeseen yhdistys@kulttuuriperinto.fi sekä tukiyhdistyksen hallituksen päätöstä ottaa henkilö jäsenekseen. Muiden kuin hakasulkeissa olevien tekstien poistaminen lahjakirjapohjasta on kielletty. Pohjan käyttäminen muuhun kuin yllä tarkoitettuun tarkoitukseen sekä yhdistyksen nimissä allekirjoittaminen on kielletty.  

Tukijäsenet

Suomen Kulttuuriperinnön Tuki ry:n tukijäseniksi ovat liittyneet

2006

Matti Tuovinen

2007

Magnus Höglund
Nicola Lindertz
Christina Snellman-Jorge
Irma Tigerstedt
Peter Tigerstedt